Se mer

Film = større oppmerksomhet, varig inntrykk og økt salg 

Vi, gjengen på Fuglefjellet, har valgt å spesialisere oss på å lage film. Det er det vi gjør hver dag. Noen har kasta skygge her i 20 år, noen ble med i gjengen for 2 år siden.

Vi har verdens beste jobb. Siden vi har valgt å dedikere oss til historiefortelling med levende bilder, får vi lov til å jobbe med store internasjonale aktører med store budsjetter den ene dagen og nystartede lokale gründere med knappe midler den andre dagen. Noen vil ha korte lekende fortellinger og andre vil ha lange episke historier. MEN alle vil ha filmer som setter spor, som blir husket! 

Forestill deg at du har en film som ikke bare kommuniserer det du vil, men i tillegg begeistrer, og gjør at fremmede folk knytter følelser til ditt produkt. Det er nemlig større sannsynlighet for at vi mennesker blir påvirket av emosjonelle enn av logiske argumenter. Det gjør at de som tør å stikke hodet sitt frem, som tør å gjøre noe konkurrenten ikke gjør, blir premiert med større oppmerksomhet, varig inntrykk og økt salg, alle de tingene markedsførere drømmer om å oppnå. 

Film er teamarbeid. Og vi, vi stortrives når vi får samarbeide med deg. Vi er nysgjerrige på din historie, og er her for å gi den liv, farger, og kanskje klarer vi også å tilføre en liten touch av magi. 

Om du vil, kan du legge igjen mobilnummeret eller e-postadressen din, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om film, animasjon eller grafikk.

Toivo Nilsen

Daglig leder & Produsent

Tusen takk for din melding, vi kommer tilbake til deg!
Noe gikk galt med innsending av skjemaet, prøv igjen eller send oss en mail gjennom vår epost.

Toivo Nilsen

Daglig leder & Produsent

Ekornes logo
Kongsberg logo
Optimar logo
Sparebanken møre logo

Vi jobber med fantastiske selskap i hele norden

Fuglefjellet er et produksjonsselskap som leverer film og animasjon til bedriftsmarkedet. Her er noen av våre kundereferanser.
Adresse

Kontakt oss

Benytt skjemaet under, eller en av våre e-post adresser for å kontakte oss. Du kan også benytte knappen «send oss filer» for å sende filer til en ansatt.

Tusen takk for din melding, vi kommer tilbake til deg!
Noe gikk galt med innsending av skjemaet, prøv igjen eller send oss en mail gjennom vår epost.